Hektisk helg i vente under Sør Cup

– ekstremt mye som skjer

Helgen da Sør Cup starter, altså fra fredag 19. juni til søndag 21. juni, skjer det ekstremt mye i Kristiansand. Nå går turneringslederen ut og anbefaler folk med å være tidlige med påmeldingen.

– Vi ser at antall arrangementer som gjennomføres samtidig med Sør Cup er overveldende, og vi ønsker derfor å oppfordre alle lag som ønsker å delta til å få meldt på lag, og valgt overnattingssted, så raskt som mulig. For Kristiansand kommer til å være proppfull under Sør Cup, sier Geir Åge Olsen, som også tror hotellrom vil være vanskelig å få tak i når man nærmer seg cupen.

Tilbyr eget hotellkort

– Det er rimelig trygt å anta at hotellene vil være fulle. Vi har first-come-first-served policy på hotellavtalene våre, så for å være garantert våre avtalepriser så bør man begynne å planlegge nå, sier Olsen, og legger til at man evt også har muligheten til å bestille H-kort gjennom Sør Cup.
– Da er alle aktiviteter og arrangementer i vår regi inkludert, samt frokost på hotell og middag på arena. En av dagene har vi beregnet til middag på Jonas B, det ligger inne i kortet, sier Olsen.

Oversikt over arrangementer

I helgen 19.-21. juni vil følgende skje:

  • Sør Cup
  • Byfesten
  • Sommerbris
  • NM på sykkel (fellesstart landeveisritt damer/herrer søndag. Her blir trafikken til Sør Cup påvirket, mer info kommer senere).

I tillegg vet vi om et par andre arrangementer som vurderes igangsatt, men som vi ikke er helt sikre på. Vi kommer uansett tilbake med mer informasjon om hvordan Sør Cup blir påvirket av de andre arrangementene.

Comments 1

  1. Pingback: Opplever rekordpågang - Sør Cup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *