Høyt & Lavt Kristiansand ny t-skjorte-sponsor

Høyt & Lavt er en av de største klatrepark-kjedene i Norge. I 2019 skal logoen deres pryde Sør Cup sine t-skjorter. «For oss er det viktig å være synlig i markedet, og i den sammenhengen er Sør Cup en viktig aktør», sier daglig leder i Høyt & Lavt Kristiansand, Knut Johnsen.

– «Bare 3km fra Kristiansand sentrum finner du en opplevelsespark utenom det vanlige. Klatreparken ligger plassert i naturskjønne omgivelser midt i Grotjønn turområde hvor deltakerne kan boltre seg i tretoppene, seile avsted på zip-liner og nyte en dag i skogen og på våre hyggelige utearealer», fortsetter han.

Logoen skal være på høyre erme på t-skjorten som produseres i nærmere 8.000 eksemplarer.
– «T-skjorten benyttes først og fremst av deltakerne, men er også det offisielle arbeidstøyet til våre 1.500 frivillige under cupen», sier markedsansvarlig Gustav Steimler. I tillegg produseres det egne varianter for dommerne i klassene 8-12 år i ordinær Sør Cup samt 7-10 i Sør Cup Mini, samt gulldrakter til alle som vinner sine A-finaler, og en symbolsk t-skjorte til alle hoveddommere som får dømme A-finalene.

Sør Cup takker for tilliten og ser frem til et spennende samarbeid.

Du kan lese mer om Høyt&Lavt på www.hoytlavt.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *