Opplever rekordpågang

Interessen for Sør Cup virker å være stor. I går passerte vi allerede 60 påmeldte lag. På denne tiden i fjor hadde vi påmeldt 25, og da endte vi opp med rekord, sier daglig leder Geir Åge Olsen.

– Dette syns vi er svært gledelig, at folk ønsker å delta på cupen vår. Vi blir stadig kontaktet av både nye og gamle klubber som melder sin interesse.

Sjefen er derimot klar på at Sør Cup ikke har mulighet til å vokse spesielt mye.
– I fjor deltok det 103 lag i Sør Cup Mini, og 490 lag i Sør Cup. Med det er kapasiteten på bristepunktet. Vi har plass til noen lag ekstra i de eldste klassene, og spesielt jenteklassene ønsker vi å gjøre gode, sier Olsen, som legger til at de siste uken har fått konkrete henvendelser fra to lag som vurderer J19-deltakelse.

– En slik klasse er vanskelig, sier Olsen. Det er fordi spillerne ofte spiller seniorfotball i den alderen, og serien har ikke pause under cupen. Men vi håper å få til også J19.

Stjerneklassen en suksess

En ting som derimot er gledelig, er at klassen for mennesker med funksjonsnedsettelse, Stjerneklassen, var en stor suksess. Vi hadde 9 påmeldte lag, og kunne kjøre to klasser, eller nivåer, her. Det var utrolig moro å se, og vi håper vi klarer å utvikle denne klassen enda videre i 2020.

Les også: Hektisk helg i vente under Sør Cup – ekstremt mye som skjer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *