1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Anbefalinger fra andre

Anbefalinger fra andre

Legge igjen anbefaling? Fyll ut dette skjemaet

Vi får gode tilbakemeldinger fra tidligere deltakere, og vi tenkte vi skulle dele et par av de med dere:


Jadakameratene

Takk for en fantastisk cup!!

Voksne og barn fikk en fin opplevelse som en nok vil huske lenge. Til de klubbene vi snakker med gir vi Sør Cup de beste anbefalinger. Vi var heldig å få speiderhuset til overnatting. Det var fantastisk bra, og det at det var jenter på samme alder som guttene i huset var nok heller ikke å forakte.

Høyfjellet camping. Fin plass med super betjening. Har ikke vært på cup med så god kapasitet i forhold til antall spillere/ trenere. Tror ikke vi noen gang var mer en 1 minutt i kø og alltid ledig bord.

Gode baneforhold og lite forsinkelser!

Vi benyttet oss av både cup show og billetter til dyreparken. Begge deler var veldig populært. Informasjon på forhånd og underveis var god.

Alt i alt er vi meget fornøyd med Sør Cup.

For Jadakameratene IL

Kjetil Moberg


Heming

Heming G97-1 har nå deltatt i PlussbankCup fire år på rad. Turneringen har vært vårt lags hovedmotivasjon gjennom alle disse årene. Spillergruppen vært imponerende stabil i de siste årene og mye av dette skyldes miljøet og opplevelsene i PlussbankCup hvert år. Den fungerer som et mål både for treningen og det sosiale. Laget har hatt fin utvikling sportslig og det har ikke gått en uke uten at noen spillere har brukt referanser til sommerens høydepunkt som innpisk eller positivt bidrag på kalde vinterdager eller etter mindre gode prestasjoner i kamp.

Logistikken og banekvaliteten i PlussbankCup er meget god og mangfoldet er spennende med god blanding av lag fra flere steder av landet. Turneringen avholdes også på et gunstig tidspunkt, første uke i skoleferien, og vi erfarer at få spillere har dratt på ferie med familien så tidlig i sommerferien. Sørlandet i slutten av juni er også et perfekt sted å arrangere fotballturnering.
Vi anbefaler turneringen til alle som vil gi sine spillere, lag og klubber opplevelser for livet.

Beste hilsen

Stig Inge Bjørnebye
Utviklingssjef NFF


Forus & Gausel

FGI Fotball (Forus og Gausel IL – Fotball) er en relativet ung klubb som har hatt en svært rask vekst de siste ti årene. Fra ca. 20 fotballag i 2004 har vi i dag over 60 lag. Vi har jente- og guttelag på alle alderstrinn fra 5 år til senior.

Et viktig element i klubbutviklingen i denne raske vekstperioden har vært å delta på prioriterte turneringer dere alle lag innen aktuelle årsklasser deltar. Målsettingen med dette har vært å styrke samholdet mellom spillere, trenere, ledere og foresatte på tvers av lagene. Det å ha en fast attraktiv turnering å se fram mot gjør det lettere å holde på spillere og rekruttere nye.

PlussbankCup har vært prioritert hovedturnering for de eldste barnelagene våre (10 – 12 år) siden starten av turneringen i 2008. FGI Fotball har deltatt med mange lag hvert år og i 2013 var vi 17 lag. Grunnen til at vi har valgt PlussbankCup som vår hovedturnering er at dette er en turnering alle spillerne våre har mulighet til å delta på, ikke for langt vekke og ikke for dyr. Cupen er en sportslig attraktiv turnering der vi møter lag som vi ikke spiller mot til daglig og turneringen har et svært bra sosialt tilbud.

PlussbankCup har fra første året til fulle innfridd alle vår målsettinger og forventinger. Dette gjelder så vel informasjon og planlegging, gjennomføring, fleksibilitet og vennlighet både sportslig og sosialt. Jeg ønsker spesielt å trekke fram vennligheten og fleksibiliteten vi alle bli møtt med fra ledelsen av turneringer og fra den enkelte som driver dugnadsarbeid for å få turneringen til å funger best mulig akkurat for oss. Å bli møtt med smil og velvillighet gjør denne turneringen veldig spesiell. Vi bor på en flott skole og spiller kamper på et intimt anlegg i et fantastisk lokalsamfunn ute på Flekkerøy. I tillegg har vi alle de sosiale tilbudene Kristiansand har å tilby, som Dyreparken, rett rundt hjørnet. Det kommer stadig nye lag til turneringen, også fra utlandet, som gjør turneringen stadig mer attraktiv sportslig.

FGI Fotball ønsker å rettet en stor takk til PlussbankCup for alle de fantastiske opplevelsene dere har gitt våre barn og voksen gjennom alle de årene vi har deltatt.

Vi kommer garantert tilbake i 2014.

Hilsen

Geir Støle
Leder FGI Fotball


Arna-Bjørnar

Vi har vært deltaker i PlussbankCup ved to anledninger. Vi har vært kjempefornøyd med både baner, motstandere, servering og ikke minst et meget hyggelig arrangørkorps. Denne cupen har en perfekt størrelse, og anbefales på det sterkeste.

Kjetil Sælen, Arna-Bjørnar Fotball Gutter 99


Hvis du ønsker å legge igjen en anbefaling, så kan du sende oss en epost

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »