1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Hvorfor skal du bli samarbeidspartner?

Det er forskjellige årsaker til at bedrifter velger å sponse. Og det finnes mange fantastiske prosjekter å støtte. Noen velger å sponse fordi de ønsker å bidra til å utvikle noe positivt for samfunnet. Noen velger å sponse fordi det gir dem økt forretning. Noen velger å sponse fordi det gir en god synlighet rundt merkevaren deres. 

Et sponsorat med Sør Cup gir mange muligheter for profilering. Synergien av å bli sett i sammen med et av de største barne- og ungdomsarrangementene på Sørlandet er god, og skaper positive assosiasjoner til din merkevare. I tillegg har vi så mange deltakere, at det er gode muligheter til at de legger besøket innom din butikk, ved å profilere deg gjennom oss. 

Hvorfor skal du sponse Sør Cup?

Det er mange gode grunner til at du skal bli samarbeidspartner eller sponsor til Sør Cup. Her lister vi opp 10 gode grunner for at du skal velge oss som sponsorobjekt.

  1. Du støtter et arrangement som bidrar til glede og aktivitet for mange tusen barn og unge.

  2. Sør Cup forsterker miljøene, og styrker samholdet i de tre klubbene som arrangerer cupen.
  3. Overskuddet til Sør Cup år til å finansiere drift av over 70 lag i seriespill, fordelt på klubbene Fløy, Vindbjart og Donn.
  4. Sør Cup er en positiv omdømmebygger for klubbene, for regionen og for våre samarbeidspartnere. Det vil si du.
  5. Sør Cup samarbeider med Misjonsalliansen om det humanitære prosjektet ”Fotball Krysser Grenser” i Ecuador, der vi bygger fotballbaner for å bedre barns oppvekstsvilkår i de fattige strøkene.
  6. Gjennom samarbeid med Sør Cup risikerer du å øke omsetningen din.
  7. Gjennom samarbeid med Sør Cup risikerer du å forsterke samholdet innad i bedriften samt eierskapsfølelsen og stolthetsfølelsen til bedriften hos de ansatte.
  8. Gjennom samarbeid med Sør Cup risikerer du å forsterke merkevaren din.
  9. Gjennom Sør Cup sine sponsorarrangementer risikerer du å knytte kontakter i andre firmaer. De er potensielle kunder de og…!
  10. Uten sponsorer – ingen Sør Cup

Hva kan Sør Cup bidra med?

Det finnes en rekke muligheter for profilering på Sør Cup. Vi har laget en brosjyre som tar for seg de mulighetene vi kan tilby. Vi er åpen for å diskutere alternativer dersom dere har konkrete ønsker.

Det går an (og er for så vidt helt vanlig) å kombinere flere elementer. I tillegg til dette kommer logoeksponering på nettside, banner på arenaene, logo på invitasjonsbrosjyrer og lignende. Ta kontakt for et konkret tilbud.

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »