1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Egen overnatting

Dersom dere ønsker å ordne overnatting på egenhånd, så har vi noen ulike alternativer:

Book room på ett av våre samarbeidshoteller

Dette er for deg som ønsker å benytte deg av våre fordeler, men som ønsker å legge opp turen på egenhånd. Vi anbefaler likevel at dere velger et B-kort som deltakerkort, da det inkluderer t-skjorte, cupshow og adgang på offentlig transport.

Camping på Roligheden camping

Vi samarbeider med Roligheden på Lund om campingplasser. Her får du gode priser, og du bor rett ved banene der 15-19 års-klassene spiller. Vi anbefaler likevel at dere velger et B-kort som deltakerkort, da det inkluderer t-skjorte, cupshow og adgang på offentlig transport.

Book egen overnatting utenom Sør Cup sine avtaler

Dere står helt fritt til å velge overnatting på egenhånd. Vi anbefaler likevel at dere velger et B-kort som deltakerkort, da det inkluderer t-skjorte, cupshow og adgang på offentlig transport.

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »