1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Om Sør Cup

En fotballturnering i Skandinavisk toppklasse

Det var Fløy, Vindbjart, Donn, Sparebanken Pluss og Kristiansand Dyrepark som etablerte PlussbankCup i 2007.  Sammen etablerte de firmaet PlussbankCup AS – som i dag heter Sør Cup AS.

En profesjonell organisasjon er etablert, og den sikrer at PlussbankCup er en turnering preget av høy sportslig kvalitet og effektiv gjennomføring.

Målet var å bli en av Skandinavias største og beste årlige fotballturneringer for barn og ungdom, både på og utenfor banene. Dette målet har vi innfridd. PlussbankCup ble arrangert for første gang i 2008. Den er en videreføring av de to fotballcupene Color Line Cup og Garanti Cup (tidligere Sebra Cup), og første året deltok 365 lag fra inn- og utland. De siste 2 årene har vi hatt over 500 påmeldte lag.

I 2014 endret turneringen navn til Sør Cup som følge av en fusjon mellom Sparebanken Pluss og Sparebanken Sør, en bank som da fikk navnet Sparebanken Sør.

Vi  gir et svært godt opplevelsestilbud til spillere og familier som velger å kombinere cupen med ferie på Sørlandet.

Eierskap

Sør Cup eies av klubbene Fløy, Vindbjart og Donn. Da turneringen startet opp i 2008 så var også Sparebanken Pluss og Dyreparken eiere.

Sør Cup er organisert som et AS. Opprinnelig hadde våre 3 eierklubber hver sin andel av A-aksjoner, mens Sparebanken Pluss og Dyreparken hadde hver sin andel B-aksjer.

I 2011 ble B-aksjene solgt til klubbene, slik at det kun er Fløy, Vindbjart og Donn som eier turneringen.

Visjon

Vår filosofi er å gi våre deltakere Norges beste cupopplevelse – både på og utenfor banen. Det er en filosofi som vi tar veldig seriøst, og som vi jobber hardt for å oppfylle. Kvalitet skal gjenspeiles i alt vi gjør, alt fra informasjonsbrosjyre til evalueringsskjema etter endt turnering.

Evalueringen fra 2016 viser at så mange som 96% av de som har svart, sier at de kunne tenke seg å anbefale Sør Cup til andre. I tillegg har INGEN av de hatt et negativt møte med noen av våre 1.500 dugnadsarbeidere og funksjonærer.

Det gjør oss som arrangører av Sør Cup selvsagt uhyre stolte, men det er ingen garanti for at vi får det samme resultatet året etter. Derfor har vi hele tiden fokus på å bli bedre, slik at DU får en fantastisk opplevelse i Kristiansand og Vennesla – år etter år.

Vi tar gjerne i mot kommentarer og tilbakemeldinger. Dersom du har noe du vil meddele, er det bare å ta kontakt.

Ansatte i Sør Cup

Sør Cup er organisert som et aksjeselskap, og det er klubbene Donn, Vindbjart og Fløy som er eiere. Administrasjonen består av to personer som er ansatt i 100 % stillinger.


Geir Åge Olsen
Daglig leder

Geir Åge Olsen kommer fra Next Sport og er ansatt som daglig leder etter Paul Richardsen. Geir Åge har vært aktiv i fotballen i en mannsalder, først som spiller og siden som trener. Geir Åge har ansvaret for den daglige driften i turneringen, kommunikasjon med kommune, krets, forbund, lag, planlegging av banebruken, kampoppsett og lignende.

Han har flere sesonger bak seg som spiller i Start, og han har vært fotballtrener i flere klubber siden hans aktive karriere tok slutt i 2005.

I tillegg en han prosjektansvarlig for Nordens største trenerseminar, Cupfinaleseminaret som arrangeres årlig i Oslo.

Geir Åge kan nås på: 
Mail: geir@sorcup.no
Tlf: 482 50 757


Gustav Steimler
Markedsansvarlig

Gustav Steimler jobber som markedsansvarlig, og har ansvaret for sponsorarbeid, aktiviteter, logistikk, salg, markedsføring, kommunikasjon og innkjøp. Han har fortid fra IKEA, Hennig-Olsen og Trimtex, der han var ansatt som henholdvis grafisk kommunikasjonsspesialist, macdesigner og sublimasjonsdesigner.

Gustav har erfaring fra basketball, både som spiller i BLNO og som styreleder og markedssjef i Kristiansand Pirates, samt mangeårig styreleder for Søgne & Mandal Basketballklubb.

I tillegg har han vært ansvarlig arrangør for Pirates Cup, en av Norges største basketballturneringer som arrangeres årlig i Kristiansand.

Gustav kan nås på:
Mail: gustav@sorcup.no
Tlf: 979 79404


 

Ålgård deltar med hele klubben

Ålgård fotballklubb har i mange år vært faste deltakere på Sør Cup. Tradisjonelt har alle lag i klassene 10-12 år deltatt på Flekkerøy, der barnefotballen

Read More »

The Best Place to Invest Your Money

Rem ipsum dolor sit amet, Nem consectetur adipiscing elit. A tempor scelerisque mauris. Etiam eget interdum eros, eu pellentesque nulla. Morbi elementum dignissim ante, tempus

Read More »