Viser stolt frem medaljen. f.v: Akshil Sendhil Kumar, Casper Eide og Nicklass Olsen Gjerde

Helgen er nå over, og selv om cupen varer noen dager til er det noen få lag som reiser hjem i dag. På Flekkerøy i dag tidlig spilte Forus og Gausel IL mange av sine siste kamper. Vi møtte tre av spillerne på G11-laget like før sin siste kamp på Sør Cup for i år. Laget hadde allerede fått medaljene før kampen, for like etter kampen var det rett på bussen. Selv om kampen deres mot Egersunds IK var i ferd med å begynne tok de tre guttene seg tid til å snakke med oss.

De forteller at det gjerne skulle vært her lengre, men at de har hatt veldig gode opplevelser mens de har vært her:

– Det er veldig gøy å være på Sør Cup, her møter vi mange folk fra hele Norge, og jeg har fått mange nye venner. Det er også gøy at det er så mange kamper sier Akshil.

På cup kan det av og til bli mye tid mellom kampene og man er ofte avhengig av å finne på ting å gjøre. Guttene fra Forus og Gausel har vært kreative og klart å fylle dagene på flere forskjellige måter:

– Vi bor her på Flekkerøya så vi har hengt mye her og i skolegården. Vi har også spilt fotball på skolen, vært i hoppeslottene, samlet flasker, vært på butikken og badet masse smiler Nicklass og fortsetter:

– Det kunne ikke vært bedre.

De er samstemte om at de gjerne vil komme tilbake igjen neste år. Vi ønsker dem og resten av gjengen velkommen tilbake!