1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Parkering

Det er mange deltakere under Sør Cup, og mange biler. Derfor kan det være greit med et par tips fra turneringsledelsen om hvordan man skal forholde seg til parkering på de ulike arenaene.

Usikker på hvor ditt lag skal spille? Se vår oversikt over spillesteder.

Flekkerøy

På Flekkerøy er det desidert mest biler av alle arenaene. Det er en parkeringsplass på anlegget, men denne blir raskt fylt opp. Vi ber derfor om at alle følger anvisningene fra våre parkeringsvakter på området. Lokale lag, spillere eller supportere som bor på Flekkerøy henstilles til å enten spasere eller sykle til anlegget.

Det er ikke mulighet for å parkere buss på anlegget, på grunn av smal innkjørsel til banene (bussen vil ikke få snudd). Vi ber lag som har buss derfor ta kontakt med parkeringsansvarlig på Flekkerøy i forkant av turneringen for nærmere avtale og rådgivning.

Parkeringsområdet nærmest skaterampen er forbehold vår minibuss, og SKAL til enhver tid holdes fri for biler. Dette området vil være skiltet.

Hommeren

Stor parkeringsplass på anlegget. Denne må benyttes. Det er IKKE TILLATT å parkere på selve anlegget.

Moseidmoen

Det er en parkeringsplass på området. Denne blir derimot raskt full. Vi ber alle om å følge instruksene fra våre parkeringsvakter ved innkjørselen til anlegget.  Lokale lag, spillere eller supportere henstilles til å enten spasere eller sykle til anlegget.

Kristiansand Stadion

Parkering skjer langs veien utenfor stadion, og i sidegater. Cupen stiller ikke med parkeringsvakter, og bilistene er selv ansvarlig for å holde orden på om parkeringsplassen eventuelt er avgiftsbelagt.

Kongsgård

På Kongsgård er det en stor parkeringsplass med god plass til biler. Det er gratis å parkere her.

Sparebanken Sør Arena 

Sparebanken Sør Arena har eget parkeringshus, samt parkeringsplasser foran stadion. Merk at disse er avgiftsbelagte, og hyppig kontrollert av parkeringsvakter fra parkeringsselskapene. Det er også mulig å parkere i gatene rett i nærheten. Cupen stiller ikke med parkeringsvakter, og bilistene er selv ansvarlig for å holde orden på om parkeringsplassen eventuelt er avgiftsbelagt.

 

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »