På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen

Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør lørdag og søndag. Vi har vært rundt på banene på Karuss for å sjekke stemningen på dag to av cupen. For cupsjef Ole Gerhard Sørensen har dagene på Karuss vært litt ekstra spennende:

– I år har vi hatt klassene 6-9 år, tidligere Sør Cup Mini, på Karuss og samtidig med resten av Sør Cup, som er nytt av året. Vi var spente på hvordan det ville bli tatt i mot men responsen har vært overveldende. Over 140 lag har vært i aksjon i løpet av to dager sier Sørensen og fortsetter:

– I strålende vær, og med hoppeslott, aktiviteter, to kiosker og 7-8 baner med kamper samtidig, så har det kokt godt på Karuss. Det har vært et stort høydepunkt å komme innom å se så mange glade barn, som smilte i kapp med solen. For mange er det første møtet med Sør Cup, og vi håper det blir det første av mange.

– Veldig gøy

Noen av de vi møtte i folkelivet på Karuss var noen av spillerne på Fløy G12 som koblet av ved hoppeslottene. For Fløy G12 har cupen så langt vært veldig gøy, men ikke nødvendigvis på grunn av fotballen. 

Fløy G12. På bildet er: Thomas Kristiansen, Didrik Tversland, Linus Baldersheim Nilsen, Florian Johan Fronth, Petter Sirevåg, Johannes Sunde Pedersen, Fredrik Ordahl, Lars Baldersheim Nilsen

– Det er gøy å spille fotball, men det er det sosiale som er det beste, og is. Det har vært veldig gøy til nå sier de samstemte. 

På tross av tap, sitter de så langt igjen med gode opplevelser. De mener selv at de har spilt best i kampene, og det har også blitt scoret noen veldig pene mål. Der de forteller at de har scoret på alt fra volley til skudd i krysset. 

Gjennomgående god stemning

På Karuss har det ikke bare vært spillende fotballag. Det har også vært supportere, stemningsskapere, foreldre og trenere. En mann som like godt hadde tatt på seg alle fire oppgavene var Øystein Gilje (på bildet øverst) fra Ålgård FK. Gilje er trener for Ålgård FK G11 lag 3, som er laget sønnen hans spiller på. Mellom kampene gikk han rundt med flagg over skuldrene og soundboks på ryggen og skapte god stemning. 

– Det er fantastisk flott her. Det er utrolig gøy å komme hit på cup. Det er inkluderende og god konkurranse. Vi har spilt veldig bra også, så vi er storfornøyde sier altmuligmannen Gilje.

I skyggen møter vi jenter-12 laget til SK Nord fra Karmsund, i Rogaland. Der gjør de seg klar for sin første kamp for dagen mot Mastra IL. J12 er de eneste representantene fra SK Nord i årets Sør Cup, og nyter dagene med fotball og strålende vær.

SK Nord J12. Nederst fra høyre: Elida Sangolt Grutle, Tomine Selle Jacobsen, Amalie Nordbø Trengereid, Mia Bjelland, Lilja Jacobsen Hauge, Selie Lønning Bertelsen, Jershy Nicole Paje Støle. M.f.h: Oda Christiansen, Julia Gamst Albertsen, Jenny Truong, Emma Rasmussen Torvestad, Fride Vika Rolander, Mia Bersaas Engvoldsen
Ø.f.h: Trener Werner Jacobsen og Hege Jacobsen

I dag spilte også Bryne FK G11 på Karuss. Dagens første kamp var en jevn kamp, med litt temperatur mot slutten, men så fort dommeren blåste i fløyta og kampen var slutt var det håndtrykk og god stemning. Noen av spillerne på Bryne fikk også utdelt grønt kort, som deles ut til spillere som markerer seg i kampen med god oppførsel. 

Bryne FK G12: Albert Emil Vigrestad, Julian Wathne Sundvor, Bjarte Hognestad, Maxim Grødum Salte, Marco Lindahl, Ivan Skop, John-Arne Tjensvold Stensland, Arne Bryne Larsen, Albert Haaland og Storm Andre Larsen Aase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *