1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Overnatting

Her følger en liten oversikt over de ulike overnattingsalternativene du har når du skal på Sør Cup.

A-kort

De aller fleste av våre deltakere velger å kjøpe A-kort, og overnatte på skole. Med A-kort blir laget ditt plassert på en skole, barnehage, bedehus eller lignende i nærheten av der du skal spille kamper.

B-kort

Dersom du ønsker et alternativ til A-kort og skole, og ønsker deg litt mer komfort, har vi en rekke alternativer. Med B-kort får du i tillegg tilgang til cupshow, disko, t-skjorte og offentlig transport.

H-Kort

Med H-kort betaler du en sum for hotellovernatting, t-skjorte, cupshow, disko, middag i matsalen, og transport fra overnattingsstedet til arenaen. Vi har i tillegg lagt inn en sosial middag for hele laget på restauranten Jonas B i Kristiansand. Du velger selv dag (med forbehold om ledig plass), og det som er inkludert er Jonas B sin Sør Cup-meny, der du kan velge mellom enten pizza eller hamburger, med inkludert drikke.

Her er de ulike overnattingsalternativene organisert

Hotellavtaler
– Her har vi laget avtaler med utvalgte hoteller i og rundt Kristiansand med gunstige priser for deg som deltaker
– Husk at dere da må ordne mat og transport selv.
Camping
– Høyfjellet Camping, Flekkerøy
– Roligheden Camping, Kristiansand
Skjærgårdsheimen, Flekkerøy
– Skjærgårdsheimen er et bygg på Flekkerøy som vi leier under cupen, og drifter som et “hotell”. Det ligger meget sentralt til på Flekkerøy, og blir benyttet av foreldre og søsken under Sør Cup.

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »