F.v: Hanne Sofie Aarstad og Camilla Johansen har hatt gode opplevelser som foreldre på årets cup.

På Sør Cup i år har vi nær 6000 spillere. I tillegg er det trenere, og det er også mange foreldre som er med. Med så mye mennesker rundt på arenaene, er det mye logistikk før kamper, og forskjellige behov for mat og drikke som skal tas hensyn til. For foreldre er det da viktig at ting fungerer så bra som mulig.

Camilla Johansen er med på Sør Cup med barna for første gang i år. Johansen kommer fra Egersund og er med som mor og supporter for Egersunds IK G11. Johansen mener opplevelsen har vært så godt som knirkefri:

– For vål del har hele opplegget her vært kjempeflott.

– Vi visste i forkant at det var mange påmeldte lag, og tenkte det fort kom til å bli litt kaos, men det er utrolig luftig og fint. Det er lite kø, det er lett å få handlet og lett å gå på do skryter Johansen og fortsetter:

– Alle vi har snakket med fra parkeringsvakter til folk i kiosk er så imøtekommende og hyggelige. Jeg har også med en yngre gutt som ikke spiller fotball, og det er supert at det er hoppeslott, og ting som han også kan holde på med. Det er lett å ha med barna her.

– Vi kommer igjen neste år også skyter Aarstad inn.

EIK-laget har spilt de fleste kampene sine i år på Flekkerøy, men også hatt noen på Karuss. I morgen tidlig spiller de sine siste kamper før de reiser hjem igjen til Egersund.

Sommeren er høytid for fotballcuper, og EIK har planlagt flere andre cuper i sommer. Aarstad trekker likevel frem Sør Cup som en av de beste.

– Jeg har vært her to år tidligere, og vi kommer alltid tilbake fordi guttene liker seg veldig godt her. Det er årets høydepunkt for oss forteller Aarstad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *