1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Ut å spise? – Velg Jonas B

Sør Cup har i mange år hatt et samarbeid med Jonas B i Kristiansand.

Hos oss på Jonas B handler det om familie, tradisjoner og ekte råvarer – sammen med kjærlighet for nabolaget vårt. Menyen vår er inspirert av «The Italian American Kitchen» som har sine røtter i Little Italy i New York. Da millioner av italienere emigrerte til Amerika mellom 1880 og 1924 tok de med seg livrettene sine – og videreutviklet dem i verdens største smeltedigel.

Jonas B. Italian Diner ligger midt på Torvet i Kristiansand – Hvor barn, voksne, fotballspillere, heiagjenger og sponsorer er hjertelig velkommen til å dele sine opplevelser hos oss. Med et stort uteområde og romslig plass inne kan vi tilby plass for store samlinger. 

Alle deltakere på Sør Cup har 10% rabatt hos oss under arrangementet. Bruk kampanjekode FOTBALL ved betaling i appen vår.

Bordbestilling:

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »