1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Bli fadder – Vinn en tur til Ecuador

Om konkurransen

I 10 år har Misjonsalliansen og Sør Cup stått sammen om å skape en bedre hverdag for de som ikke har det like flott som oss i Norge. Nå ønsker vi å bidra enda mer. Vi har derfor startet en kampanje der DU kan vinne en reise* til Ecuador og se på arbeidet som gjøres. Som fadder gir du sårbare og utsatte barn en mulighet. Gjennom din hjelp kan barna få en bedre hverdag og et sunnere lokalmiljø å vokse opp i.

Sør Cups ansatte i Sør Cup, samt mange av de frivillige, har flere ganger besøkt Ecuador og Misjonsalliansens prosjekter, og beskriver det som en unik opplevelse. «En sydentur er vel og bra, men det å komme ned hit, oppleve stemningen, luktene, klimaet, det å snakke med de lokale og høre deres historier – det gjør noe med en. Alle har godt av å ta en sånn tur en gang i livet. Man får et litt annet perspektiv på livet», sier daglig leder i Sør Cup, Paul Richardsen.

Hvordan delta

For å delta må du bli fadder for Misjonsalliansen. Det gjør du ved å sende SMS Sør Cup til 2160. Å være fadder koster kr. 275 pr måned. 
Vi trekker ut en vinner pr 15 faddere. Eksempelvis hvis 30 stk blir faddere, så trekker vi ut 2 vinnere. Hvis 45 stk blir faddere, så trekker vi ut 3 vinnere, etc.
* Flybillett opp til kr. 10.000 blir refundert. Overnatting og lommepenger må dekkes av den enkelte. Se øvrige konkurranseregler under.

Konkurranseperiode

Konkurranseperioden gjelder fra 25. oktober 2017 – 1. juni 2018.

Som fadder får du

• Bilde av og informasjon om en gutt eller jente i et av prosjektene våre og informasjon om prosjektet han eller hun er en del av.
• Sommerhilsen og julehilsen fra prosjektet fadderbarnet er en del av.
• Nytt bilde og oppdatert informasjon om fadderbarnet hvert annet år.
• Magasinet tsjili tilsendt fire ganger i året.

Kampanjeregler

• Bidrag på 275 kroner pr. måned regnes som én fadder. (Dersom giver for eksempel vil gi 550 kroner pr. måned, teller det som to faddere.)
• Reisen går til Guayaquil, Ecuador
• Flybillett opp til kr. 10.000 blir refundert.
• Du må selv dekke hotellkostnader og andre utgifter mens du er på reise.
• Vi trekker ut 1 vinner pr 15 faddere.
• Du er selv ansvarlig for å ha ting som pass, forsikring og vaksiner i orden.
• Du reiser sammen med Sør Cups delegasjon i månedsskiftet september/oktober.

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »