1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Deltakerlag fra Ecuador

Hvert år henter vi opp et lag fra vårt humanitære prosjekt i Ecuador. Laget er sammensatt av spillere fra ulike områder i Guayaquil, og blir valgt ut etter en rekke kriterier som oppførsel, orden, innsats, deltakelse og lignende.

Å hente opp et lag er en del av strategien med Fotball Krysser Grenser. Spillerne som får oppleve å reise på tur tar med seg en rekke holdninger tilbake til Ecuador som de bruker til å påvirke sine omgivelser. Det kan være noe så enkelt som å komme på tida, å plukke opp søppel, og å holde orden.

Evaluering av prosjektet viser at i de områdene der Misjonsalliansen driver prosjekt, reduseres vold og kriminalitet drastisk.

Dette laget er en berikelse for turneringen. Det er eksklusivt å ha et lag fra så fjerne strøk på besøk. Avgjørelsen om å hente opp et lag har derimot vært diskutert. Hvordan vil de reagere ved å bli tatt med på en reise fra “Lotto-taper-landet”, til “Lotto-vinner-landet”. Etter grundig evaluering har vi kommet frem til at det vil være positive sider enn negative sider. Undersøkelse viser at når det drar seg mot slutten av turneringen, så gleder barna seg til å komme hjem til huset sitt, vennene sine og maten sin. De tar med seg masse minner og opplevelser, og holdninger som de bruker til å påvirke miljøet lokalt. Når vi da også vet at de kanskje har gitt litt ekstra for å få lov til å bli utvalgt, så skjønner man at prosjektet har en positiv effekt på nærmiljøet.

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »