1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Parker med ParkLink på Torvet

Vi ønsker bedre og enklere parkering for deg som vår gjest på Sør Cup. Vi har derfor inngått et samarbeid med Torvet Parkering og ParkLink.

I parkeringshuset Torvet Parkering har de installert et skiltgjenkjenningssystem. Dette kombinert med ParkLink-appen, vil gjøre parkering vesentlig enklere for deg.
Installerer du ParkLink-appen trenger du ikke lengre trekke lapp ved bommen, eller bekymre deg for at parkeringstiden går ut. Ved ankomst aktiverer du din parkering i appen, og betaling skjer automatisk ved avreise.

Skulle du ikke ønske å laste ned ParkLink-appen, kan du trekke billett og betale denne i automat som tidligere. Dersom du har trukket billett og betaler denne i automaten før avreise, åpnes bommen automatisk når du kjører ut.

Last ned ParkLink-appen på parklink.no/app/

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »