1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

Turneringsinfo

Praktisk info om Sør Cup 2023

Karuss (6-9 år):
På Karuss i Vågsbygd skal lag som er 6-9 år gamle spille. Vi legger opp til at alle får spille kampene sine i løpet av en dag. Vi tar utgangspunkt i at 6-7 år skal spille lørdag, mens 8-9 år skal spille søndag. Endringer kan forekomme. 

Flekkerøy (10-12 år):
På Flekkerøy skal lag som er 10-12 år gamle spille. Hovedparten av kampene spilles på Flekkerøy stadion, mens vi også benytter oss av Vågsbygd Idrettsplass for å avvikle noen 7er-kamper. Alle 5er-kampene går på Flekkerøy.

Første kamp i turneringen starter lørdag 24. juni klokken 08.00. Turneringen varer til tirsdag 27. juni. Lag må påregne å reise til Flekkerøy allerede fredag. Det er innsjekk fra og med fredag, og med kveldsmat som første måltid.

I klassene 6-12 år føres det ikke resultater. Hvert lag får 5 kamper a 2×15 minutter. Samtlige spillere blir premiert med en flott gullmedalje som blir utdelt på en høytidelig medaljeseremoni etter lagets siste kamp. Dersom laget ønsker en dag fri for å gå i Dyreparken, er dette mulig. Det må spesifiseres i påmeldingen, sammen med evt hvilken dag og med hvilke(t) annet lag (eksempel om en klubb ønsker en dag fri felles.


Vennesla (13-14 år):

I Vennesla spiller de som er 13-14 år. Vi har valgt å åpne for både 7-er og 9er-klasse for 13-åringene, og 9er og 11er-klasse for 14-åringene.

Kampene spilles på Moseidmoen stadion og på Hommeren (Torridal). Alle 7er-kamper går på Moseidmoen.

Første kamp i turneringen starter lørdag 24. juni klokken 08.00. Turneringen varer til tirsdag 27. juni for lag i 7er-klassen, mens den varer til onsdag 28. juni for de øvrige klassene. Lag må påregne å reise til Vennesla allerede fredag. Det er innsjekk fra og med fredag, og med kveldsmat som første måltid.

Det spilles 3 kamper i innledende runder. Alle lag går videre til enten A- eller B-sluttspill, slik at samtlige lag får minst 4 kamper. 

Alle A-finaler spilles på Sparebanken Sør Arena i Kristiansand. 


Kristiansand (15-19 år):

På Lund i Kristiansand spiller de lagene som er 15-19 år, i tillegg til lagene i Stjerneklassen. Kampene spilles på Kristiansand stadion, Sparebanken Sør Arena, Kongsgård og Presteheia. 7er-klasser, samt kampene til lag i Stjerneklassen, spilles i sin helhet på Kristiansand stadion.

Første kamp i turneringen starter lørdag 24. juni klokken 08.00. Turneringen varer til tirsdag 27. juni for lag i 7er-klassen, mens den varer til onsdag 28. juni for de øvrige klassene. Lag må påregne å reise til Kristiansand allerede fredag. Det er innsjekk fra og med fredag, og med kveldsmat som første måltid.

Det spilles 3 kamper i innledende runder. Alle lag går videre til enten A- eller B-sluttspill, slik at samtlige lag får minst 4 kamper. 

Alle A-finaler spilles på Sparebanken Sør Arena i Kristiansand. 

A-finalene fra Sparebanken Sør Arena er direktesendt på fvn.no for alle som ønsker å følge kampene, men som ikke har mulighet til å komme og se på. Bronsefinaler og B-finaler spilles på Moseidmoen (G/J13-7) og Kristiansand Stadion.


Premiering:
6-12 år:
Hver spiller får en flott gullmedalje i en høytidelig premieseremoni

13-19 år:

A-finale
1. plass: Gullmedalje, pokal og gulldrakter.
2. plass: Sølvmedalje og pokal.

Det deles ut pris for finalens beste spiller i A-finalen.

Bronsefinale
3. plass: Bronsemedaljer og pokal
4. plass: Pokal

B-finale
Vinner: Pokal
Taper: Pokal

I tillegg deler vi ut en pokal til den klubben som gjør det best totalt sett i klassene 13-19. Her regnes det ut poeng i henhold til de ulike lagenes plassering, og klubben som totalt har høyest poengsum vinner “Beste Klubb”-pokalen.

Cupshow

Lørdag arrangerer vi et stort cupshow i Kristiansand. Her blir det mye bra musikk og topp stemning!

Overnatting

Det finnes flere muligheter for overnatting under Sør Cup. Med A-kort og H-kort så er det meste ordnet, laget innlosjeres på skole/hotell eller lignende, og spiser i regi av oss. Med B-kort så må lagene ordne overnatting og bespisning selv.

Usikker på hvilket deltakerkort du skal velge? Sjekk vår oversikt over deltakerkortene!

Transport

Sør Cup er behjelpelig med å hente og bringe våre lag fra ankomststed til overnattingssted.

Alle deltakere med A- eller H-kort reiser gratis på ordinære rutebusser ved fremvisning av deltakerbånd. Deltakere med B-kort har mulighet til å kjøpe busskort for hele perioden. Pris kr. 100 per person.

Under cupen vil det bli satt opp egne turneringsbusser som vil frakte deltakerne fra overnattingsstedene og til arenaene. På Flekkerøy vil det bli satt opp turneringsbuss på lørdag og søndag morgen for å kompensere på manglende offentlig tilbud.

Klassene i 2023

For en oversikt over våre klasser i 2023, se vår oversikt.

Savner du noe informasjon? Ta kontakt med oss.

Endringer i klassene 10-12 år

Flere kamper og en mer komprimert turnering. Det er endringene vi gjør i turneringen for klassene 10-12 år, blant annet etter innspill fra deltakerne. Dette

Read More »

Stemningsrapport fra dag 2

På bildet f.v: Ålgård FK ved Milian Meling, Mikkel Gilje, Øystein Gilje og Jonah Sivertsen Kampene på Karuss rundes av i dag etter fullt kjør

Read More »